3 Risikoer ved å bruke en futuresmegler med rabatt – Lær handel

3 Risikoer ved å bruke en futuresmegler med rabatt


Vurderer du å samarbeide med en rabattmegler for å redusere provisjonskostnadene? I så fall er det viktig å forstå at det er flere faktorer, utover provisjon, som kan ha betydelig innvirkning på “kostnadene” for handelen din. Og uavhengig av handelsopplevelsen din, er det mulig at den fremtidige futuresmegleren som kan skryte av de laveste provisjonsrentene, ikke er det mest passende alternativet for deg. I denne artikkelen vil jeg diskutere tre av de viktigste risikoene du påtar deg når du velger å handle med en futuresmegler.
Risiko 1: Utilstrekkelig kundeservice og support

Frustrert kunde med Head on Desk

Selv om du kanskje finner en futuresmegler med rabatt som tilbyr en ekstremt lav provisjonssats, er det forsvarlig å lære mer om kundeservicen og supporten du kan forvente å motta med den prisen. Generelt sett vil en rabatt futures megler gi deg en lav provisjonssats, en online handelsplattform og ikke mye annet. Menneskelig samhandling med denne typen megler er vanligvis minimal, og kundestøttestaben har liten eller ingen interesse for den enkelte konto. Lønnede ansatte som mangler insentiv til å gi ekstra hjelp til klienter utover å bare utføre ordrer, driver vanligvis disse handelsbordene. Hjelp og individuell oppmerksomhet vil sannsynligvis ikke være tilgjengelig når det trengs mest.

I kontrast til det, ved en fullservicemegling, gjør meglerne som har ansvar for individuelle kontoer, fortjeneste fra provisjonen for kundenes handel. Derfor har en fullservicemegler en interesse av å hjelpe sine klienter, ettersom kundenes langsiktige suksess i markedene er direkte korrelert med meglers suksess.

Før du velger å åpne kontoen din med en rabatt futuresmegler, bør du vurdere følgende spørsmål:

Hva skjer hvis nettstedet for rabattmegleren går ned og du ikke får tilgang til kontoen din eller handelsressursene?
Verre ennå, hva skjer hvis plattformen er nede og du ikke kan plassere eller avslutte en handel?
Hva om fagbordet ikke svarer på telefonen?
Har du en dedikert kontakt du kan ringe for å få hjelp? Sannsynligvis ikke.

Som mange ting i livet, med futuresmegling, får du ofte det du betaler for. Og det er sannsynligvis mye mer penger å tape på den faktiske transaksjonen enn det som spares på provisjonskostnader.
Risiko 2: Utilstrekkelige ressurser og utdanning til fremtid

Igjen gir en rabattmegling vanligvis sine kunder bare en lav provisjonssats og en online handelsplattform. Viktige futures markedsundersøkelser og nyheter er vanligvis ikke en del av denne pakken. Denne typen informasjon kan potensielt hjelpe handelsmenn til å tjene store avkastninger eller forhindre dem i å inngå i ekstreme risikoposisjoner. Når du handler futures er det viktig at du er klar over hendelsene som kan påvirke markedene.

Med en futuresmegler med full service tilbys denne forskningen vanligvis gratis til alle klienter med åpne og finansierte kontoer. I tillegg gir en fullservicemegler ofte utdannelse i futures trading som en merverdi for å jobbe med dem. Webinarer om handelsteknikker og markedsmuligheter, daglig markedsundersøkelse og videoopplæring er bare noen få eksempler på utdanningsressurser man ofte vil finne hos en megler med full service, men ikke hos en futuresmegler med rabatt.
Risiko 3: Utilstrekkelig ro i sinnet

Til slutt bør du tenke på roen din før du åpner en konto hos en rabattmegler. Å betale en litt høyere provisjonssats kan egentlig kjøpe et ekstra sett med øyne for å se på konto. Hvis du for eksempel har en langsiktig stilling og er borte fra datamaskinen en periode, er det ikke sikkert at man er klar over en skarp pigg i markedet. En futuresmegler med full service vil vanligvis ringe sin klient i denne typen situasjoner, og potensielt tjene eller spare ham et betydelig beløp, der en rabattmegler sannsynligvis ikke ville gjort det. Hva om du har et minne-bortfall eller en uventet familieproblem som leder oppmerksomheten fra handel? Er kommisjonen spart verdt å gå glipp av en mulighet eller påføre seg et tap som kan ha blitt unngått? Å bruke en futuresmegler med full service kan koste litt mer i provisjon, men komforten som oppnås ved å ha en talsmann som ser på kontoen din, kan være mye mer verdt.

Enten du er ny på futures trading eller en erfaren trader, bør du vurdere disse tre risikoene alvorlig før du åpner en tradingkonto med en futuresmegler, spesielt en futuresmegler. Noen få dollar spart i provisjon kan til slutt koste deg mye mer når det kommer til bunnlinjen.

Recent Content

link to 6 Mindre vanlige tips for risikostyring for fremtidig handel

6 Mindre vanlige tips for risikostyring for fremtidig handel

I denne artikkelen vil jeg diskutere seks risikostyringsmetoder som investorer normalt ikke vurderer, men bør aktivt øve mens de handler i futuresmarkedet. Riktig håndtering av risikoen kan ikke høste rikelig fortjeneste i seg selv, men etter min erfaring, sikrer det at din kortsiktige handel ikke resulterer i kortsiktig engasjement i markedene. Vær realistisk. Vet størrelsen […]