5 trinn for å hjelpe deg med å komme i gang med fremtidig handel – Lær handel

5 trinn for å hjelpe deg med å komme i gang med fremtidig handel


Du anerkjenner allerede de potensielle fordelene ved å være investert i alternative eiendeler, men du trenger litt veiledning før du føler deg komfortabel nok til å sette pengene dine på linjen. Følg de fem trinnene nedenfor for å komme på riktig spor.
1. Bestem din tilgjengelige risikokapital.

Time and Money Puzzel Pieces
Du har kanskje allerede interesse i å handle futures, men er disse markedene virkelig riktig for deg gitt din tilgjengelige risikokapital? Vi omtaler risikokapital i dette tilfellet som penger du har råd til å tape i markedet. Selv om det er alles intensjon å være lønnsom, er realiteten at mange handelsmenn taper penger i markedene. Med dette i bakhodet er det viktig for deg å vurdere en tildeling som ikke vil ha negativ innvirkning på livsstilen din hvis du mister pengene du handler. De fleste investorer anser alt fra 5-20% av sin samlede investeringsportefølje som et fornuftig beløp å tildele futures trading. Imidlertid er forholdene forskjellige for hver investor, og det er viktig at du er komfortabel med det beløpet du velger.
2. Bestem hvor mye tid du kan forplikte deg.

Sjansen er stor. Hvis du har penger til å delta i disse markedene, er du sannsynligvis en yrkesutøvende profesjonell eller gleder deg over fritiden som du har tjent gjennom mange år med å tjene penger. Uansett er tiden din en verdifull handelsvare i og for seg selv. Det er viktig for deg å gjøre en ærlig vurdering av hvor mye tid du kan forplikte deg til å utvikle interessen din for futures trading til noe som er handlingsbart. Har du ti minutter om dagen? En time i uken? Bruk dette som utgangspunkt og hold deg til det tidsforpliktelsen akkurat som du ville gjort for aksjeinvesteringene dine.
3. Bestem din tilnærming.

Du vil ha et tydelig valg å ta basert på din tidsvurdering. Ønsker jeg å handle disse markedene basert på min egen forskning og meninger (a), eller ønsker jeg å utsette til en futures trading-profesjonell, for eksempel en råvarehandelsrådgiver (CTA), for å ta handelsbeslutningene for meg (b) ?

a) Jeg har tid til å forplikte meg til å utvikle min kunnskap om markedene og ønsker å handle selvstyrt online eller med en megler.

Du har bestemt deg for at du kan bruke en rimelig tid på å utvikle interessen din for futures trading og er klar til å begynne å søke kunnskap.

Flott! Følg de tre trinnene nedenfor for å gjøre følgende:

Besøk utdanningssenteret vårt og kom i gang med Futures & Options 101.
Abonner på en pålitelig tjeneste som gir daglige markedsoversikter, analyser og anbefalinger. Vi tilbyr en gratis prøveperiode til “Insider Market Advisory”, hvor du finner all denne informasjonen.
Gjør deg kjent med avtalespesifikasjonene for markedene du er interessert i. Dette vil omfatte forståelse av hvordan du tolker dollar for “kryss” -verdier (dvs. $ 10 = $ 0,10 flytting i gull), handelstider og marginkrav.

(hopp til seksjon 4a)

b) Jeg mangler tid til å forplikte meg til å handle på egen hånd. Hvordan kan jeg finne riktig type “hands-off” tilnærming?

Du er ikke alene! Som nevnt over, begrenser mange investorers forpliktelser dem fra å sette av tid og krefter på å handle futuresmarkedene på egen hånd. Se de tre videoene nedenfor for å få en følelse av alternativene som finnes, og velg riktig “hands-off” tilnærming for deg:

Handelsråd. Dette alternativet inneholder spesifikke handelsanbefalinger fra profesjonelle handelsmenn, som deretter blir utført på kontoen din av en lisensiert futuresmegler. Minimumsbeløp for denne typen kontoer varierer vanligvis fra $ 5000,00 til $ 25,000,00.
Automatiserte handelsstrategier. Denne tilnærmingen forsvarer handelsvedtak mot et mekanisk program med et spesifikt regelverk for kjøp / salg av signaler. Disse programmene er vanligvis utviklet av profesjonelle handelsmenn, utviklere og / eller matematikere. Den største forskjellen mellom dette alternativet og handelsråd er fraværet av menneskelig følelse – frykt / grådighet / osv. Minimum kontostørrelser varierer vanligvis fra $ 5,000,00 til $ 25,000,00.
Managed Futures. Med denne typen “hands-off” tilnærming, blir dine midler administrert av en registrert Commodity Trading Advisor (CTA) med en verifiserbar resultatjournal og eiendeler under forvaltning (AUM). Disse rådgiverne samler vanligvis et administrasjonsgebyr på 1-5% i tillegg til insentivgebyr for ytelse. Minimum kontostørrelser starter vanligvis på $ 50,000,00.

(hopp til seksjon 4b)
4. Iverksette tiltak.

a) Øve på handel med en simulert futures trading-konto.

Du har blitt komfortabel med utdanningssenteret vårt, gjennomgått og tolket fremtidsforskning og kontraktspesifikasjonene for markedene du er interessert i. Neste skritt mot å få tillit er å begynne å øve handel basert på markedsuttalelser som er formet av unike observasjoner og ledet av solid markedsundersøkelse. Registrer deg for en gratis prøveperiode til dt Pro-programvaren vår, og husk å sjekke ut videoopplæringen for å hjelpe deg med å bli komfortabel.

b) Få en prøve på et produkt som passer din komfort.

Du har sett videoene i seksjon 4a aog du har bestemt hvilken type tilnærming du ville være mest komfortabel med. Bla nå gjennom de tilgjengelige alternativene for tredjeparts handelsrådgivning og / eller automatiserte handelsstrategier for en prøveperiode. Managed Futures CTAs gir ikke “forsøk” per se; Imidlertid kan futuresmegleren din være i stand til å hjelpe deg med å hente alle de nødvendige avsløringsdokumentene.
5. Åpne din futures trading konto.

Ved å åpne kontoen din med en relasjonsfokusert futuresmegler, for eksempel Makris Trading, vil du få ubegrenset tilgang til tjenester som Insider Market Advisory, så vel som mange av de gratis prøvene som er nevnt i “hands-off” -tilnærmingene nevnt ovenfor. Det er gratis å åpne kontoen, og du kan fortsette å få komfort og selvtillit til du er klar til å bli en deltaker i de levende markedene.

Recent Content

link to 6 Mindre vanlige tips for risikostyring for fremtidig handel

6 Mindre vanlige tips for risikostyring for fremtidig handel

I denne artikkelen vil jeg diskutere seks risikostyringsmetoder som investorer normalt ikke vurderer, men bør aktivt øve mens de handler i futuresmarkedet. Riktig håndtering av risikoen kan ikke høste rikelig fortjeneste i seg selv, men etter min erfaring, sikrer det at din kortsiktige handel ikke resulterer i kortsiktig engasjement i markedene. Vær realistisk. Vet størrelsen […]