Ny futures indeks sporer dollar mot valutakurv – Lær handel

Ny futures indeks sporer dollar mot valutakurv


CME Group og Dow Jones Indexes kunngjorde tirsdag lanseringen av en ny indeks kalt Dow Jones CME FX $ INDEX, som de sier vil gi futures meglere og handelsmenn en mer effektiv måte å handle globale valutaer mot den amerikanske dollaren.

Indeksen representerer verdien av dollaren sammenlignet med en kurv med seks andre internasjonale valutaer: den australske dollaren, den kanadiske dollar, euroen, det britiske pundet, den japanske yen og sveitsiske franc.

“Denne nye valutaindeksen utnytter Dow Jones Indexes ‘evner og CME Groups distribusjonserfaring og ledende rolle i valutaterminer,” sa Albert A. Petronella fra Dow Jones Indexes.

Derek Sammann, CME Groups administrerende direktør for valuta og renteprodukter, sa “markedsdeltakere har lenge vist interesse for å handle en kurv med valutaer mot den amerikanske dollaren som et middel til å styre risikoen.”

Den nye indeksen tillater i hovedsak futureshandlere å korte dollar og sikre sin globale risiko med en enkelt kontrakt. Den er omvendt vektet, noe som betyr at når dollaren styrker seg mot valutaene i kurven, vil indeksen synke, og omvendt.

Det er også utrolig flytende, siden de seks valutaene i kurven og den amerikanske dollaren er den desidert mest omsatte i verdensmarkedet hver dag.

Recent Content

link to 6 Mindre vanlige tips for risikostyring for fremtidig handel

6 Mindre vanlige tips for risikostyring for fremtidig handel

I denne artikkelen vil jeg diskutere seks risikostyringsmetoder som investorer normalt ikke vurderer, men bør aktivt øve mens de handler i futuresmarkedet. Riktig håndtering av risikoen kan ikke høste rikelig fortjeneste i seg selv, men etter min erfaring, sikrer det at din kortsiktige handel ikke resulterer i kortsiktig engasjement i markedene. Vær realistisk. Vet størrelsen […]
link to 3 Risikoer ved å bruke en futuresmegler med rabatt

3 Risikoer ved å bruke en futuresmegler med rabatt

Vurderer du å samarbeide med en rabattmegler for å redusere provisjonskostnadene? I så fall er det viktig å forstå at det er flere faktorer, utover provisjon, som kan ha betydelig innvirkning på “kostnadene” for handelen din. Og uavhengig av handelsopplevelsen din, er det mulig at den fremtidige futuresmegleren som kan skryte av de laveste provisjonsrentene, […]