Regelen om handel med nummer én – Lær handel

Regelen om handel med nummer én


Hvis det er en ting jeg har lært i alle årene i finansmarkedene, er det aldri noe som mister posisjonen. Det betyr at aldri “gjennomsnittlig nede” en taper lang stilling eller “gjennomsnittlig opp” en taper kortposisjon. Dette er enda viktigere når du bruker gearing. Det er et veldig godt kjent ordtak, “det første tapet er det beste tapet.” Dette betyr at du får best tjent med et lite tap før det blir et større tap, eller enda verre, et tap som spiser opp et flertall av din handelskapital. For å unngå denne store handelsfeilen, må vi først forstå hvorfor handelsmenn legger til tapere, hvorfor handelsmenn ikke skal gjøre dette, og hva de kan gjøre for å forhindre at det skjer.
Hvorfor handelsmenn legger til tapende stillinger

Næringsdrivende forblir i tapende posisjon av bare to grunner. Enten ønsker de ikke å ta feil i markedet, eller så vil de ikke tape penger på handelen. Noen ganger er det en kombinasjon av begge deler. Uansett hvilken det er, får det handelsmenn til å holde seg i posisjoner som går mot dem.

Siden handelsmenn taper penger, regner de med at hvis de legger til den tapende posisjonen, kan de få den gjennomsnittlige kostnaden for stillingen ned. La oss for eksempel si at en næringsdrivende vil være kort råolje, og han selger en kontakt med råolje til 75,00 dollar. Råolje handler nå for $ 80, og den næringsdrivende er nede $ 5 i råolje ($ 5000). Handleren bestemmer seg deretter for å selge kort en annen 2. råoljekontakt til $ 80. Den gjennomsnittlige korte stillingen er $ 77,50 (gjennomsnittet av $ 80 og $ 75).

Den næringsdrivende trenger nå bare råolje for å gå $ 2,50 i hans favør for å komme til breakeven til $ 77,50, i stedet for $ 75,00. Imidlertid går hvert kryss råolje mot den næringsdrivende forbi $ 80,00 per fat kommer til å telle to ganger mye, og spiser opp tilgjengelig kapital dobbelt så høyt. For å gjøre vondt verre, har markeder som er i en retning, en tendens til å fortsette å trende i den retningen.
Hvorfor handelsmenn ikke bør legge til en tapende stilling

Når en næringsdrivende er i en tapende stilling, forteller markedet at han tar feil. Markedet er den totale summen av psykologisk, teknisk og grunnleggende kunnskap. Markedet er den totale summen av all investorkunnskap og markedsuttalelser. Det inkluderer institusjonelle penger, suverene formuesfond, hedgefondforvaltere, trendfond, kommersiell sikringsrente og alle andre deltakere, store og små.

Hvis en næringsdrivende fortsetter å holde på en tapende stilling etter at markedet sier at han tar feil, sier den næringsdrivende i utgangspunktet at han har rett, og den samlede summen eller resten av markedet er feil. Med andre ord, den globale konsensus forteller den næringsdrivende at verden er rund, mens den næringsdrivende insisterer på at verden er flat. Dette vil nesten alltid føre til større tap. Bullish markeder har en tendens til å handle høyere, og bearish markeder har en tendens til å handle lavere. Det krever noe vesentlig grunnleggende eller teknisk for å skje i det markedet for å endre trenden.

Ikke bare har den næringsdrivende feil kortslutning av råolje til $ 75, han er dobbelt så feil med å kortslippe markedet igjen til $ 80. Tapene hoper seg nå opp eksponentielt hvis han fortsetter å legge til en tapende posisjon. I tillegg har han nå doblet gearingen på en dårlig handel. I mellomtiden, hvis den næringsdrivende nettopp hadde hatt et stopp på $ 1 eller $ 2 på råoljeposisjonen, ville han ha tatt tapet og blitt ferdig med handelen. Han ville ha kunnet innrømme at han tok feil og gå videre til neste mulighet, i stedet for å skape større tap og la andre muligheter gå mens han var i tapende handel.
Vent bare et sekund, jeg har “gjennomsnittet ned” og tjent penger!

Hvis du gjennomsnittlig har mistet stillinger før, er sjansen stor for at det kan ha fungert i din favør. Problemet er at den gangen det ikke fungerer til din fordel vil du blåse ut kontoen din. Hver gang du “gjennomsnittlig nede” og lykkes, jukser du handelsdøden. Det er nesten som et spill med russisk rulett. Den slutter bare en gang, og når den gjør det, er den over.
“Markeder kan forbli irrasjonelle lenger enn du kan forbli løsningsmiddel” – John Maynard Keynes

Når det gjelder utnyttet handel, har det aldri blitt sagt sannere ord. Næringsdrivende som ønsker å holde på med å miste posisjoner “til de kommer tilbake” til prisen de skrev inn, vil kanskje aldri se det skje. En handelsmann som har en $ 10K acct kort 1 råolje til $ 75,00, har bare $ 10 rom før kontoen trekkes ned til null. De fleste tror at de aldri vil la en stilling gå mot dem så langt, men det skjer, og det er ingen sikkerhet for at markedet vil komme tilbake til $ 75 før det kommer til $ 85, noe som får handelsmann til å avvikle stillingen for en veldig stor tap.
LØSNINGEN

Den enkle løsningen er å aldri legge til en tapende stilling. Imidlertid, som en erfaren megler, analytiker, trading nyhetsbrev utgiver og individuell handelsmann, vet jeg at det er lettere sagt da gjort. Her er noen regler du kan leve etter for å hjelpe deg med å slutte å legge til å miste stillinger.
Sted stopper like utenfor normale handelsområder

Når de går inn i en stilling, må handelsmenn gi sine posisjoner nok rom til å jobbe i deres favør, men de må også ha stopp hvis markedet beveger seg bestemtainst dem. For en sving- eller stillingshandler betyr dette at du har stopp rett utenfor de nyeste handelsområdene. Det kan være den lave / høye dagen før, den siste uken, eller rett utenfor de naturlige støtte- og motstandslinjene for markedene. Næringsdrivende må definere denne risikoparameteren FØR de går inn i handelen. Næringsdrivende må vite hva risikoen er, og sørge for at de er komfortable med risikoen hvis de tar feil i retning av markedet.
Psykisk klarhet kan bare oppnås etter at den tapte stillingen er forlatt

Når en næringsdrivende er i en tapende stilling og markedet fortsetter å gå imot dem, er det veldig vanskelig å tilnærme seg situasjonen med et nivå hode og klart sinn. Frykten for å tape penger kan være den største faktoren i psykologien for handel. Det får handelsmenn til å se ting irrasjonelt, da de gjør alt for å ikke ta tap. Dette fører til dårlig beslutningstaking og dårlig dømmekraft. Dette er grunnen til at det er så viktig å definere stopptap-parameterne før du kommer inn i markedet og holder deg til det.

Dessverre kommer handelsmenn noen ganger til en handel uten stopp eller la posisjonen løpe for langt mot dem. Forsøk om mulig å forestille deg at du er flat i stedet for i stillingen. Spør deg selv, hvis du var flat, ville du komme tilbake i stillingen? Hvis ikke, må du ut og komme deg raskt ut. Hvis den næringsdrivende ikke ærlig kan si hva han ville gjort, eller ikke kan løsrive seg fra situasjonen, er det beste å gjøre. Å komme seg ut av en taper lindrer stress og lar den næringsdrivende tilnærme seg ting med et nivåhode. Når den næringsdrivende er ute av stillingen, kan han alltid komme inn igjen hvis han føler det er det rette trekket. Noen handelsmenn liker ikke denne metoden fordi de ikke vil bruke den ekstra provisjonen for å komme seg ut og komme tilbake. Imidlertid er klarheten ved å forlate en tapende stilling uvurderlig sammenlignet med de ekstra transaksjonskostnadene. Ikke bekymre deg for noen få dollar når tusenvis står på spill.
Du må være i stand til å innrømme når du tar feil og mister

Å kunne innrømme at du tar feil og ta tap er første skritt i reisen til vellykket handel. Ingen er perfekte i handel. Å ta et lite tap er en mindre seier i handelen. Å kunne la vinnende bransjer løpe og forlate tapere for et lite tap er det det handler om. Du kan imidlertid ikke komme til vinnerne hvis du tar store tap.

Det er OK å ta feil. Egentlig er det flott å ta feil. Hvorfor? For hvis du ikke kan ta feil, vil du aldri ha rett i markedene. Handel handler om å ta risiko og styre risiko. Den næringsdrivende som kan gå ut av en posisjon som går mot ham tidlig, gir seg selv forandringen til å vinne stort ved neste mulighet.
De beste handelsmennene Legg til vinnende stillinger og bruk stopper for å beskytte fortjeneste

De mest suksessrike handelsmennene jeg har sett har ikke bare kuttet taperne raskt, men de lot vinnerne løpe og legge til når de går i deres favør. De gjennomsnitt aldri ned tapere, men de vil absolutt gjennomsnittet opp på vinnere. Selv om noen kanskje ikke vil handle flere lodd, synes jeg konseptet er veldig viktig. Når du har en vinnende posisjon, forteller markedet deg at du har rett. Den samlede summen av all kunnskap på markedet er i enighet med deg. Dette er det perfekte tidspunktet å legge til et nytt parti hvis du har den tilgjengelige kapitalen uten å utnytte kontoen din for mye.

Noen handelsmenn ønsker ikke å legge til høyere priser fordi det påvirker deres gjennomsnittlige dollarkostnad negativt. Det handelsmennene trenger å innse er at markedene som handler høyere, har en tendens til å trende høyere, og det motsatte er tilfelle for bjørnemarkedene. Hvis du befinner deg i en stor vinnerhandel, og du ikke ser noen grunn til at den skulle stoppe, er det en flott tid å legge til. Når det gjelder handel, vil du kjøpe høyt og selge høyere, eller selge lavt og kjøpe lavere. Vi driver ikke med å plukke bunner og topper. Det er en enveis billett til handelssvikt.

Vellykkede handelsmenn bruker også stopp. Når markedet beveger seg i deres favør, flytter de stoppet dit de føler seg under et rimelig støttenivå. De er komfortable med tapene eller overskuddene de vil ta hvis de blir stoppet. De lar markedet fortelle dem om de har rett eller galt, og de godtar markedets avgjørelse!
Finn en megler som kan hjelpe deg når du trenger det mest

Hvis du har problemer med å legge til å miste stillinger, må du snakke med megleren din om det. Uansett om du er en selvstyrt nettbasert handelsmann eller meglerassistert, må du snakke med megleren din. Hvis du ikke har tilgang til en megler med din nåværende handelsordning, kan du vurdere å finne et firma som lar deg få tilgang til en uavhengig av om du er en selvstyrt online handelsmann eller meglerassistert handelsmann.

Som seniormegler hos Makris Trading, kan jeg ærlig fortelle deg fra førstehåndserfaring hvor viktig det er å kunne jobbe gjennom disse situasjonene med noen som har interesse for å lykkes med din handel. Noen ganger kan vi tilby verdifulleråd om ikke å legge til å miste stillinger. Noen ganger hjelper det bare for den næringsdrivende å snakke om handelen på samme måte som en person forteller psykologen om sine problemer. Til slutt er det den næringsdrivende som jobber ut hva som må gjøres bare ved å formidle situasjonen høyt til et annet menneske. Uansett kan det å ha en trent profesjonell i ugresset ved siden av deg under kamp, utgjøre en enorm forskjell i dine vanskeligste handelsperioder, og hjelpe deg med å sørge for at du aldri kommer tilbake til det stedet igjen.

Recent Content

link to 6 Mindre vanlige tips for risikostyring for fremtidig handel

6 Mindre vanlige tips for risikostyring for fremtidig handel

I denne artikkelen vil jeg diskutere seks risikostyringsmetoder som investorer normalt ikke vurderer, men bør aktivt øve mens de handler i futuresmarkedet. Riktig håndtering av risikoen kan ikke høste rikelig fortjeneste i seg selv, men etter min erfaring, sikrer det at din kortsiktige handel ikke resulterer i kortsiktig engasjement i markedene. Vær realistisk. Vet størrelsen […]