E-Micro Gold Futures: Ett nytt sätt att engagera sig i guldmarknaden – Lär dig forex och aktiehandel

E-Micro Gold Futures: Ett nytt sätt att engagera sig i guldmarknaden


Fler och fler människor letar efter ett sätt att engagera sig i guldmarknaden på grund av den senaste tidens uppstart den har upplevt. De flesta handlare tror att de antingen måste handla med standardavtalet eller köpa ett alternativ för att engagera sig. Den här artikeln kommer att fokusera på hur E-Micro Gold futureskontrakt kan erbjuda en möjlighet att engagera sig i en mindre kontraktstorlek.
Vad är ett E-Micro Gold Futures-avtal?

Futurekontraktet E-Micro Gold erbjuder handlare möjlighet att kontrollera 10 uns guld som futuresposition. Detta är en tiondel av storleken på standardguldkontraktet. Om priset på guld är 1880,0, skulle det innebära att du skulle kontrollera 18 800 dollar guld. Varje punkt i E-Micro Gold-kontraktet är antingen en kredit eller debitering på 10 USD (dvs. från 1880,0 till 1881,0). Den initiala marginalen som krävs för att initiera en position är $ 945,00. Detta är mycket mindre än de 9.450,00 $ som krävs för att initiera en position i det guldkontrakt som är standard. Således erbjuder E-Micro Gold-kontraktet handlare ett mindre kapitalintensivt sätt att delta i guldmarknaden. Utöver sin storlek är E-Micro Gold-futurekontraktet och standardguldkontraktet mycket lika: de har samma fäststorlek och senaste handelsdagar.
Varför ska du använda E-Micro Gold Futures Contract?

Futurekontraktet E-Micro Gold erbjuder ett sätt att engagera sig i guldmarknaden utan att behöva binda mycket kapital på ditt konto. Det initiala marginalkravet är lågt ($ 945) och per poängvärde är endast $ 10. Om du har en åsikt om guldmarknaden men inte vill sätta upp den initiala marginal som krävs av standardkontraktet eller har risken förknippad med standardkontraktet är E-Micro Gold Futures-kontraktet rätt för dig.

Många handlare har också valt att använda futurekontraktet E-Micro Gold som säkring för sin aktieportfölj. Om de har en aktieportfölj som uppskattas till 20 000 dollar kan de kanske välja att köpa ett E-Micro Gold-futuresavtal för att skydda deras aktieportfölj eftersom guld- och aktieindex har varit kända för att flytta negativt till varandra.

Exempel

John handlaren har ett futurekonto med $ 5 000 i det. Han har sett loppet i guld och tror inte att det är över. Eftersom han inte har tillräckligt med kapital på sitt konto för att täcka marginalen för att kontrollera standardavtalet, pratar John med sin mäklare om ett annat sätt än att köpa ett standardavtal för att engagera sig på marknaden. Johns mäklare är tillräckligt kunniga för att peka honom i riktning mot E-Micro Gold-kontraktet. John håller med om att detta är ett lämpligt sätt att använda kapitalet på sitt konto. Han beslutar att köpa två E-Micro Gold-futurekontrakt till ett pris av 1860,0.

Tre dagar senare har guldmarknaden stigit till ett pris 1916,0. John beslutar att han vill lämna sin position eftersom han tror att marknaden kan dra tillbaka vissa. Han låter sin mäklare lämna handeln för honom till ett pris av 1916,0.

Efter att ha lämnat handeln har John gjort en vinst på 56 poäng, eller $ 560 per kontrakt för en total vinst på 1 120 $. Futurekontraktet E-Micro Gold gav John ett sätt att engagera sig på marknaden när han letade efter ett sätt att göra det utan att köpa standardkontraktet.
Sammanfattning

Futurekontraktet E-Micro Gold erbjuder ett bra sätt att engagera sig i guldmarknaden genom att kräva en liten mängd kapital för att initiera en position. Det låga per poängvärdet erbjuder förmågan att motstå vissa gungor som en näringsidkare normalt inte kan motstå om de engagerade sig i standardavtalets storlek.

Recent Content

link to Råvarupris inflationen kommer till din lokala klädaffär

Råvarupris inflationen kommer till din lokala klädaffär

Råvarupriserna har haft en jämn uppgång under det gångna året – faktiskt har investerare i råvarufutures gjort bättre än i de flesta andra sektorer under 2010. Silver hade ett utmärkt år och ökade över 80 procent på grund av entusiasm för ädelmetaller som har industriella tillämpningar. Vete, majs och sojabönor har också gjort det bra, […]